Beveiligingssystemen en techniek

Uw winkel, kantoor of opslagruimte loopt in meerdere of mindere maten veiligheidsrisico’s, er staat kostbare apparatuur, goederen en belangrijke administratie.

Toegangscontrolesysteem deur

Een doordacht beveiligingsplan

Dagelijks is het een komen en gaan van klanten, leveranciers, medewerkers en andere bezoekers. Het is dan ook van belang om aandacht te besteden aan een doordacht beveiligingsplan, voor tijdens en buiten de openingstijden van uw bedrijf.

G4S biedt state of the art systemen, gemaakt van hoogwaardige componenten die een perfecte detectie, signalering en registratie garanderen. G4S biedt naast camera- en inbraakbeveiligingssystemen, ook complete toegangscontrole- en brandbeveiligingssystemen. Behalve de levering van de producten zelf, verzorgen wij uiteraard ook de installatie en het periodieke onderhoud. G4S voldoet aan alle richtlijnen van verzekeringsmaatschappijen, politie, brandweer en overheid. Daarnaast is G4S BORG-gecertificeerd, wat een constante hoge kwaliteit garandeert.

Het totaalpakket voor optimale technische beveiliging

Een belangrijk voordeel dat G4S biedt, is het totaalpakket voor technische beveiliging. Naast advies, installatie en onderhoud, worden alle alarmsystemen aangesloten op onze geavanceerde alarmcentrale. Samen met u stellen we een protocol op, waarin beschreven wordt hoe de medewerkers van de alarmcentrale moeten handelen bij diverse signalen.

Onze mobiele surveillancedienst kan snel ter plaatse zijn om een potentieel risicovolle situatie in de kiem te smoren. Bij gebruik van cameratoezicht kunnen medewerkers van de alarmcentrale op afstand de situatie beoordelen en de juiste actie ondernemen. Het is zelfs mogelijk om toegangscontrole of cameratoezicht op afstand te verzorgen. Slagbomen en intercoms worden dan vanuit de Alarmcentrale bediend.

G4S biedt diverse technische oplossingen

Cameratoezicht 
G4S installeert camera's en registratiesystemen en kan u adviseren over wat wettelijk is toegestaan op het gebied van cameratoezicht en het registreren en bewaren van beelden.

Inbraakbeveiliging
G4S levert inbraaksignaleringssystemen, en geeft advies over bouwkundige en organisatorische maatregelen die zullen helpen om inbraak en vandalisme te voorkomen.

Toegangscontrole
G4S levert toegangsverleningssystemen en toegangsregistratiesystemen. Daarnaast adviseren we over de inzet van individuele autorisatie. G4S heeft alles in huis om op een veilige manier toegangsverlening op afstand te realiseren.
 

Meer weten over wat G4S voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Contact

G4S Centralist Alarmcentrale

Algemene vragen

Receptie G4S

Offerte aanvragen

G4S Centralist Alarmcentrale

Afdeling Tender management

^