G4S Direct

Heeft u nú een beveiliger nodig voor een event of project? G4S Direct levert snelle en adequate dienstverlening, op ieder moment.

G4S Event Security

tijdelijke en flexibele diensten

G4S Direct verleent tijdelijke en flexibele diensten op het gebied van projecten, evenementen en verkeer waardoor er continu op- en afschaling mogelijk is. Dit unieke concept zorgt ervoor dat G4S maatwerk kan bieden met behoud van de kwaliteit waarbij uiteraard wordt voldaan aan alle gestelde wet- en regelgeving. Zo wordt ingespeeld op de behoefte bij opdrachtgevers aan ondersteuning die van tijdelijke aard is of waar veel haast bij is, zoals bij projecten en evenementen.

Waarom G4S Direct?

Op G4S Direct kan een beroep worden gedaan als er snelle en efficiënte invulling van een evenement of project nodig is. G4S werkt daarvoor samen met verschillende partners en een flexibele schil van mensen zodat een totaalconcept geboden kan worden. G4S Direct rekent een aantrekkelijk all-in tarief en je wordt als opdrachtgever niet gebonden aan langdurige overeenkomsten.

Hoe werkt G4S Direct?

U heeft bijvoorbeeld dringend behoefte aan een tweetal beveiligers die morgen een evenement kunnen beveiligen. U belt met G4S Direct en uw contactpersoon gaat meteen aan de slag zodat er morgen twee mensen klaar staan. G4S Direct kan daarbij ook ondersteunen in het totaalconcept, bijvoorbeeld het regelen van een volledig ingerichte mobiele meldkamer unit tot het leveren van hekken voor een evenement. Wij werken daarvoor samen met verschillende partners om landelijke dekking en voldoende volume te kunnen waarborgen.

G4S Direct garandeert u snelle, adequate en betrouwbare dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief.

Vul het contactformulier in of neem contact op via 088 447 21 80 of G4Sdirect@nl.g4s.com.

Neem contact op

^