Mobiele surveillance

Dankzij G4S mobiele surveillance verlaat u met een gerust hart uw bedrijfspand, bij een alarmmelding zorgt de surveillant voor snelle opvolging.

mobiel surveillant G4S

Zorgeloos beveiligd

Door uw beveiliging aan de mobiele surveillancedienst van G4S uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop kopzorgen. Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, weten de mobiele surveillanten precies wat zij in uiteenlopende situaties moeten doen en hoeft u bij calamiteiten uw bed niet uit. Zo verzorgt de mobiele surveillant onder meer open- en sluitrondes van uw bedrijfspand en eventueel aanvullende controlerondes. Daarnaast wordt mobiele surveillance vaak ingezet voor collectieve beveiliging op bedrijventerreinen of in woonwijken. Speciaal voor bedrijven of instellingen met meerdere panden is er een alarmreductieprogramma ontwikkeld om het aantal nodeloze meldingen en dus kosten te verminderen.

Hoe werkt mobiele surveillance?

Uw alarminstallatie maakt melding van een ongewone situatie. Een van de centralisten van de G4S alarmcentrale schakelt direct de dichtstbijzijnde mobiele surveillant in om het alarm persoonlijk te verifiëren. De surveillant controleert zowel de binnen- als buitenkant van uw pand. Uiteraard neemt de surveillant wanneer dit nodig is, contact op met hulpverleners of de politie. Al uw alarmmeldingen komen bij de surveillanten terecht. Deze zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar actief en altijd snel ter plaatse.

Welke mogelijkheden biedt mobiele surveillance u?

G4S Alarmcentrale app

Of ga naar het klantenportaal: https://alarmcentrale.g4s.nl

Meer informatie over de mobiele surveillance of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

 
Meer weten over de diensten die onze alarmcentrale biedt?

NAAR ALARMCENTRALE OVERZICHT

Contact

G4S Centralist Alarmcentrale

Algemene vragen

Receptie G4S

Offerte aanvragen

G4S Centralist Alarmcentrale

Afdeling Tender management

^