Portfolio en samenwerking

G4S ontwikkelt in Nederland diverse producten die zijn gericht op vernieuwende en innovatieve producten en programma’s. Onze doelgroep is te vinden in diverse sectoren en domeinen van de zorg en heeft raakvlakken met de domeinen veiligheid en wonen.

zorgbegeleider voorlezen client

Voor Nederland hebben we de volgende producten te bieden waarvan er deels erkenning heeft plaatsgevonden door de ministeries en landelijke autoriteiten, zorgkantoren:

  • Sociaal trainingsprogramma
  • Casemanagement : Een exclusieve teamaanpak om re-integratie en rehabilitatie te organiseren.
  • Ambulante teams: diverse, vaak opmaat, ingerichte teams van begeleiders, specialisten die complexe zorgvragen kunnen beantwoorden en schakel vormen tussen justitie, zorg en woonomgeving.
  • Behandeling en zorg: Voor diverse PGB opdrachtgevers leveren wij de totale zorgorganisatie of personeelsinzet en kunnen wij DBC-producten leveren als hoofdaannemer of onderaannemer.
  • Remote care: diverse mogelijkheden van monitoring via smarttelefoons en interactieve software voor begeleiding of tracking van cliënten of hulpverleners.

Internationale expertise

Daarnaast zijn er in diverse andere landen methodieken en business modellen door G4S geïmplementeerd die van toepassing kunnen zijn op de vraag of behoefte van een organisatie vanuit de overheid of individuen.

G4S Youth Services (USA Florida)

G4S Children’s Homes (UK)

G4S Medical Services (UK)

Contact

G4S Centralist Alarmcentrale

G4S Zorg en Welzijn

(Inzetbaar)
^